×
TR
Haberler
Fupa Asansör Fermator Grubu tarafından İspanya'da düzenlenen "Stronger Together 2023" etkinliğine katıldı!

Fupa Lift, Yönetim Kurulu Başkanımız Rıza Latif, Yönetim Kurulu Üyeleri Şehrazat Latif ve Rüya Latif ile Satış Operasyonları Direktörü Muhittin Batgiray'ın katılımıyla, İspanya'da Fermator Grubu tarafından düzenlenen "Stronger Together 2023" etkinliğine katılmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyor. Bu özel etkinlik, 1-2 Haziran tarihlerinde dünya genelinden 400'den fazla seçkin konuğu, partnerleri ve dostları İspanya’nın Reus kentinde bir araya getirdi.

"Birlikte Daha Güçlüyüz" temasıyla gerçekleşen etkinlikte, Fermator Grubu en son inovasyonlarını ve ürünlerini göstermekle beraber 

yalnızca 9 ayda yeniden inşa edilen DMT S.L.'nin fabrikasının muhteşem açılışını gerçekleştirdi. Fupa Lift ailesi olarak, Fermator Group'un bu eşsiz ve unutulmaz buluşmayı organize etmesinden dolayı derin bir teşekkür ve minnet duyuyoruz. Ayrıca, yıllar boyunca kurduğumuz güçlü ilişkileri hatırlayarak, Sayın Ramon Gomis ve değerli Gomis ailesiyle yeniden bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

İki gün boyunca gerçekleşen etkinlik, büyüleyici XII. yüzyıla ait köşk Mas La Boella'da düzenlenen keyifli bir akşam yemeği ve prestijli Club Nautico Salou'da gerçekleşen görkemli bir öğle yemeğiyle unutulmaz anılara sahne oldu. CEO'muz Riza Latif'in, Fupa Lift ve Fermator ortaklığının tarihsel köklerini vurgulayan ve Fermator Grup ve Gomis ailesine olan derin minnettarlığımızı ifade eden etkileyici bir konuşma gerçekleştirmesiyle bu anlar daha da özel hale geldi.

Fupa Lift'in "Stronger Together 2023" etkinliğine katılımı, asansör sektöründe işbirliği, ilişkilerin güçlendirilmesi ve mükemmeliyetin sürdürülmesine olan bağlılığımızı bir kez daha vurguluyor. Bu deneyim, katılan herkes üzerinde unutulmaz bir iz bıraktı ve etkinliği gerçekleştiren Fermator Gruba, Gomis Ailesine, Eduard Amigo ve tüm katılımcılara içtenlikle teşekkürlerimizi sunuyoruz. Birlikte, asansör sektörü için daha parlak bir gelecek şekillendirmeye devam edeceğiz.

Diğer Haberler