×
TR
Haberler
Fupa Lift 35. Yılını Asansör İstanbul 2023 Fuarında Kutladı!

Ülkece yaşamış olduğumuz ve 11 ilimizi derinden sarsan deprem felaketinin yaralarını yine hep birlikte sarmaya başladığımız bu günlerde, Fupa Lift olarak 35. yılımızı 09-12 Mart tarihleri arasında 18.si düzenlenen ASANSÖR İSTANBUL 2023 fuarında dinamik kadromuz ve güçlü partnerlerimiz ile birlikte kutladık.

Fuar standımızdaki ürün gamımız içerisinde, kendi üretimimiz olan Fermator lisanslı kapı modellerimiz, panoramik asansörümüz, süspansiyonu ile birlikte yer alan yük asansörümüz, makine şaseleri ile Sassi dişlili/dişlisiz makine modellerimiz, Sassi bünyesinde yer alan SMS marka kumando panolarımız, Henning marka son teknoloji asansör ölçüm sistemlerimiz yer almaktaydı.

Standımız her fuarda olduğu gibi bu fuarda da çok değerli tedarikçilerimiz; ALBERTO SASSI S.P.A. ve bünyesinde bulunan ALBERTO SASSI SPAIN ve SMS ekibine, FERMATOR, HENNING temsilcilerine ev sahipliği yaptı. Sektörde yeri tartışılmaz olan güçlü partnerlerimize fuar süresi boyunca göstermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

35 yıllık birikimimizin ve çabalarımızın haklı gururu ile sektörümüze kazandırmış olduğumuz Gebze Dilovası Makine İhtisas OSB’de yer alan son teknoloji makine parkuruna sahip, 90m test kulesi ile lider fabrika ve yönetim binamız fuar süresince bizleri ziyaret eden misafirlerimizin en çok merak ettiği konular arasındaydı. Vermiş olduğumuz emeklerin karşılığı olarak sektörde lokomotif etkisi yaratacak olan imalat, yönetim ve lojistik tesisimiz fuar sonrasında da yerli ve yabancı misafirlerimize kapılarını açtı.

Fupa Lift olarak yeni fabrikamız, robotik makine parkurumuz, dinamik imalat ve satış ekiplerimiz ve güçlü stok kapasitemiz ile birlikte kendi üretimimiz olan kapılar, kabinler, komple asansör sistemlerimizin ihracat hacmini arttırmaya yönelik çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz.

35. yılımızı başarılarla geride bırakırken, bizleri yürümekte olduğumuz bu yolda yalnız bırakmayan siz değerli müşterilerimiz ve tedarikçilerimize her fuarda olduğu gibi bu fuarda da değerli katılımlarınızdan ötürü minnettar olduğumuzu belirtmek isteriz.

FUPA ailesi olarak gelecek fuarlarda da sizleri keyifle ağırlamak için şimdiden görüşmek üzere…

 

Diğer Haberler