×
TR
Haberler
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Hasan Büyükdede Yeni Fabrikamızı Ziyaret Etti!

Gebze Dilovası Makinacılar Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan ve inşaası devam eden Fabrika, Test kulesi ve Merkes Ofis binası projemiz geçtiğimiz günlerde T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı üst düzey yetkililerince ziyaret edilmiştir. T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Hasan Büyükdede yapmış olduğu OSB ziyareti esnasında 90 m yüksekliğindeki yeni Test kulemizi ziyaret etmek istemiş ve kendisine FUPA LIFT Yönetim Kurulu Başkanımız Rıza Latif eşlik ederek test kulemizi, inşaası biten fabrikamızı ve yönetim binamızı kendilerine gezdirme imkanı bulmuştur.

Ziyareti sırasında Sayın T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’ye hali hazırda devam eden projelerimizin içeriklerinden, yeni fabrikamızda üretilmesi planlanan son teknoloji asansör aksamlarından, Test kulemizin yapılma amacı olan yüksek hızlı asansörlerin test imkanı ve imalatından, FUPA LIFT olarak sektör tecrübemizden ve gelecekte yapılması planlanan projelerimizden bahsedildi. Sayın Hasan Büyükdede ile yapılan fabrika gezisi esnasında sektörümüzün karşılaştığı sorunlar ve FUPA LIFT olarak bu sorunlara olan yapıcı yaklaşımımız ve uyguladığımız çözümler aktarıldı. Yerli bir marka olarak üretim yapan diğer asansör firmalarından sıyrıldığımız noktalar, gelişen teknolojinin şartlarına uygun üretim anlayışımız, uluslararası alanda yaratmış olduğumuz marka tanınırlığı üzerine geçen sohbette T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Hasan Büyükdede son derece yapıcı ve hoş bir yaklaşım ile bizleri dinlemiş ve görüşlerini iletmiştir.

Sayın Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’ye yeni fabrikamıza ve Merkez ofisimize yapmış olduğu ziyaretten dolayı minnettar olduğumuzu iletmek, kendisine hoş sohbeti ve ilgisi için müteşekkir olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. En kısa zamanda inşaası biten fabrikamızda kendisini tekrar ağırlamaktan gurur duyacağımızı belirtmek isteriz.

Diğer Haberler