×
TR
Haberler
FUPA LIFT'de Pandemi Süreci Sonrası Normalleşme Başlıyor!

Pandemi etkilerinin ülkemizde gün geçtikçe azalmaya başladığı bu dönemde, bizler de iş hayatımızda normalleşme sürecini hızlandırdık.

COVID-19 pandemisinin en başından bugüne dek şirket olarak çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve temaslı olduğumuz tüm şahısların sağlığını korumak ve ticari faaliyetimizi aksatmadan devam ettirmek en önemsediğimiz husus oldu. Bu çerçevede uzaktan çalışma imkanı sağlayan altyapı desteğimiz ile birlikte yaklaşık 1 yılı aşkın süredir hem sektördeki varlığımızı büyüterek koruyor, hem de çalışanlarımız başta olmak üzere kimsenin sağlığına tehdit oluşturmadan ticari faaliyetimize devam ediyoruz. Ülkemizde gün geçtikçe hızlanan aşılama süreci ile birlikte genç ve dinamik bir kadroya sahip olan firmamız, yaz aylarında aşılama sırasının tüm personelimize gelmesinin umudu ile normalleşme sürecine girmiş bulunmaktayız.

Pandemi koşullarında uzaktan hizmet verdiğimiz ekiplerimiz artık haftanın belirli günleri ofisten müşterilerimize yardımcı olacaklardır. Yine tüm pandemi süreci boyunca sevkiyat personelimiz canını dişine takarak müşterilerimizi mağdur etmemek için birfiil şirkette bulunup tüm sevk işlemlerini sağlamışlardır. Satış sonrası hizmet verdiğimiz teknik servis departmanımız yine pandemi süresince ülkece alınan tedbirler el verdiği sürece tüm müşterilerimize hizmet etmeye gayret göstermiştir.

Üretim departmanımız bu süreçte üretim bandını durdurmamış, yeni fabrika projemizin hayata geçmesi için makina parkurunun montaj süreçlerinde bulunarak normalleşme sonrası üretimin son hız devam etmesini sağlamıştır. Halihazırda inşaası devam eden Gebze Dilovası'nda yer alan merkez ofis ve fabrika projemiz pandemi süresince tüm hijyen koşulları gözetilerek devam etmektedir.

Tüm ülkede normalleşme sürecinin hızlanması ile birlikte FUPA LIFT olarak bizler de bu sürecin bir parçası olarak  aşılama takvimini takiben kadromuzun tamamı ile eski düzenimizde çalışmaya en kısa sürede başlamayı umuyoruz.

Diğer Haberler