×
TR
Haberler
Fupa - Fermator En81-20/50 Semineri / İstanbul - Bsb Asansör

Fupa Lift olarak Fermator ile birlikte EN81-20/50 standardının detaylarını ve Fermator’un bu standart kapsamında oluşan değişiklikler için otomatik kapılar modelleri üzerinde geliştirdiği çözümlere yönelik bilgilendirme toplantılarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz. Bu kapsamda 15.08.2017 tarihinde firmamızda BSB Asansör yetkililerine özel bir toplantı tertip edilmiştir.

Türkiye Avrupa birliği uyum mevzuatları çerçevesinde bu gereksinimleri bir standarda oturtmak adına 2004-2005 senesinden itibaren EN81 normları ülkemizde de uygulanmaktadır ve geçmişten günümüze çeşitli revizeler ve formlar alarak gelmiştir. Bu revizelerin en son hali de EN81-20/50 standartları olarak karşımıza çıkmaktadır.

Fupa Lift Üretim & Ar-Ge Müdürü Metin Ağaya'nın EN81-20/50 hakkındaki teknik sunumu ile başlayan toplantımız, Fupa Lift Yönetim Kurulu Üyesi Can Latif’in 1977'den bu yanadır sektörde bulunan ve o günden günümüze imalat ve ticari aktiviteleri yalnızca asansör kapıları üzerine olan, bizim de Asansör İstanbul 2017 fuarında birlikteliğimizin 15inci senesini kutladığımız, halihazırda da ana distribütörlüğüne devam etmekte olduğumuz Fermator hakkında ticari bilgilendirme ve ürün gamı tanıtım sunumu ile devam etti. Ardından Metin Ağaya tarafından gerçekleştirilen teknik eğitimlerle ve EN81-20/50'nin Fermator kapılar üzerindeki değişiklikleri içeren sunumu ile son buldu.

BSB Asansör ile gerçekleşen toplantımızda yeni standarda yönelik akıllarda kalan tüm soruların yanıtlanma şansı bulundu. BSB Asansör yetkililerine değerli vakitlerini ayırdıkları ve bizi tercih ettikleri için teşekkürü bir borç biliriz.

Diğer Haberler