×
TR
Haberler
Fupa - Fermator En81-20/50 Semineri / İstanbul - Mesan Asansör

Şirketimizin pazarlama planı gereği 2017 yılının ikinci yarısında başlattığımız ve 5. sini gerçekleştirdiğimiz organizasyon MESAN ASANSÖR, FUPA LIFT ve FERMATOR işbirlikteliğiyle İstanbul Kaya Ramada Oteli Kongre salonunda yapıldı.

Fupa Lift Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Can Latif'in açılış konuşmasının ardından EN 81-20/50’ye Genel Bakış isimli sunumuyla ilk olarak Fupa Lift İmalat ve Arge Müdürü Metin Ağaya söz aldı. Standartlar hakkında bilgiler veren Ağaya, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 14 Haziran 2017 tarihinde yayınladığı Tebliğ’e değindi. Standartlarla ilgili belli başlı maddelerin altını çizen Ağaya, Yolcular ve Montajcılar için emniyet gereksinimlerini anlattı. Soru cevap şeklinde gerçekleşen interaktif sunumda Ağaya, standartlarda yapılan değişiklikleri kısa ve öz olarak dinleyicilere aktardı.

Daha sonra Fermator Türkiye ve Ortadoğu Direktörü Murat Camgöz söz aldı. Fermator ile ilgili bir tanıtım filmi izleten Camgöz, Fermator Ticari Sunumu’nu gerçekleştirdi.

Fermator Global Satış Direktörü Sn. Eduard Amigo ise daha sonra söz aldı . Öncelikle bir aile şirketi olduklarını belirttikten sonra tüm enerjilerini 40 yıldır sadece otomatik kapı üretimine vermiş olan Fermator'un global yapısı ile ilgili kısa bilgilendirmesinin içinde Türkiye pazarına vermiş oldukları önemi vurguladı.

Fermator kapılarının EN 81-20/50’ye Uyumu

Murat Camgöz’den sonra kürsüye Fermator Satış Sonrası Destek Sorumlusu Yalçın Araz geldi. Fermator kapılarının EN 81-20/50’ye Uyumu isimli sunumunun gerçekleştirdi. Konuyla ilgili slaytlar eşliğinde bilgiler veren Araz, yeni standartlara göre Fermator kapılarında yapılan değişikliklerden bahsetti. İnteraktif bir sunum gerçekleştiren Araz, katılımcıların sorularını da cevaplandırdı.

Öğlen arasının ardından tekrar kürsüye gelen Yalçın Araz, Fermator’un geliştirdiği yeni Elite kapı modeli hakkında bilgiler verdi. Yalçın Araz, etkinliğin son sunumunda ise VVVF5 & VVVF7 Operatör Kart Eğitimi isimli sunumunu gerçekleştirdi. VVVF5 ve VVVF7 elektronik kapı kartları arasındaki farkları ve değişiklikleri anlattığı sunumunda VVVF7 kartının özellikleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Slaytlar eşliğinde kartın kullanımına dair açıklamalar yaptı.

Etkinliği kapanış konuşmasını ise Mesan Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Murat Girgin gerçekleştirdi. Düzenledikleri etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Girgin, katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Diğer Haberler