×
TR
Haberler
Fupa Lift ve Fermator Ailesinin Birlikteliğinin 15. Yılı!

Fupa LIFT ailesi olarak Türkiye, Orta Doğu ve Afrika ana mümessilliğini ve distribütörlüğünü yaptığımız, asansör sektörünün en önemli ve başarılı kapı üreticisi Fermator grubu ile olan birlikteliğimizin 15. yılını gururla kutladık. 2002 yılından bu yana sürdürdüğümüz istikrarlı ve güçlü birlikteliğimiz sayesinde bir çok başarıya imza attık ve başarılarımızı katlayarak yolumuzda emin adımlarla devam ediyoruz. Fermator grubu ile olan birlikteliğimizin dostlukla pekişmesiyle beraber partnerliğimiz daha da güç kazandı. 

Fermator Grubu, dünyadaki asansör otomatik kapılarının en büyük üreticisidir. Fermator kapıları dünya genelinde kurulmuştur. Üretim kapasitesini artırmak, kalite standartlarını yükseltmek ve 90'dan fazla ülkedeki tüm müşterilerimize en üst düzeyde hizmet sunmak için yıllar içinde Fermator bünyesinde önemli yatırım yapılmıştır. İspanya merkezli ve Fransa, İtalya, Polonya, Yunanistan, Hindistan, Çin ve Brezilya'daki üretim tesisleriyle Fermator Group, tüm dünyadaki otomatik kapı gerektiren pazarların taleplerine etkili bir şekilde yanıt veriyor. Şu an 2. nesil tarafından yönetilmekte olan Fermator geleceğe sağlam adımlarla ilerliyor. 

1988 yılından bu yana Türkiye asansör piyasasının önde gelen firmalarından FUPA LIFT, Avrupa'nın önde gelen asansör firmalarıyla mümessillik anlaşmaları yaparak Türkiye ve dış piyasalara sunduğu geniş ürün yelpazesini ithalatlarıyla genişletmiştir. Tamamen müşteri odaklı hizmet garantisi sunan FUPA LIFT, satış sonrası destek konusunda her zaman müşterisinin yanında olmuştur. 2006 yılından itibaren paket asansör konusunda çalışmalarına devam eden  FUPA LIFT özel projeler için danışmanlık ve mühendislik hizmetleri sunmaktadır.

15. yılını kutladığımız bu iş birliğinin FUPA LIFT ailesi olarak nesiller boyu devam etmesini temenni ediyoruz.
 

Diğer Haberler