×
TR
Haberler
Fupa Lift ve Alberto Sassı Birliktelikliğinin 20.Yılı!

Fupa LIFT ailesi olarak tek mümessilliğini ve distribütörlüğünü yaptığımız, asansör sektörünün en önemli ve başarılı makina üreticisi Alberto Sassi ile olan birlikteliğimizin 20. yılını gururla kutladık. 1995 yılından bu yana sürdürdüğümüz istikrarlı ve güçlü birlikteliğimiz sayesinde bir çok başarıya imza attık ve başarılarımızı katlayarak yolumuzda emin adımlarla devam ediyoruz.

1946’da “Bay Alberto Sassi” tarafından kurulan ALBERTO SASSI S.p.A., dişlili ve dişlisiz makina üretiminde bir dünya lideridir. Alberto Sassi  asansör endüstrisinde tüm dişlili ve dişlisiz makina parçalarını tamamen kendi bünyesinde üreten ve müşterilerine satış sonrası servis konusunda garanti sağlayan ender firmalardan biridir. Bir aile şirketi olan ALBERTO SASSI S.p.A., şu an SASSI ailesinin üçüncü nesli tarafından yönetilmekte ve asansör sektöründe güçlü adımlarla ilerlemektedir.

1988 yılından bu yana Türkiye asansör piyasasının önde gelen firmalarından FUPA LIFT, Avrupa'nın önde gelen asansör firmalarıyla mümessillik anlaşmaları yaparak Türkiye ve dış piyasalara sunduğu geniş ürün yelpazesini ithalatlarıyla genişletmiştir. Tamamen müşteri odaklı hizmet garantisi sunan FUPA LIFT, satış sonrası destek konusunda her zaman müşterisinin yanında olmuştur. 2006 yılından itibaren paket asansör konusunda çalışmalarına devam eden  FUPA LIFT özel projeler için danışmanlık ve mühendislik hizmetleri sunmaktadır.

20. yılını kutladığımız bu iş birliğinin FUPA LIFT ailesi olarak nesiller boyu devam etmesini temenni ediyoruz.

Diğer Haberler