×
TR
Haberler
Fupa Asansör 04-07 Nisan 2018 Fermator I İspanya Seyahati

FUPA ASANSÖR olarak, kıymetli müşterilerimiz eşliğinde 15 yılı aşkın süredir distribütörlüğünü yapmış olduğumuz FERMATOR firmasını ziyaret etmek ve İspanya’da keyifli bir gezi düzenlemek maksadı ile 04-07 Nisan 2018 tarihleri arasında bir seyahat organize etmenin keyifli gururunu taşımaktayız.

Toplamda 26 katılımcının iştirak ettiği, AH&MET ASANSÖR ve Türkiye’nin dört bir yanında bulunan alt bayileri ile birlikte bu dört günlük gezi sürecimizde FERMATOR Doors Movement Technology ve Tecnolama fabrikaları ile turistik mekanlar durak noktalarımız oldu.

Tüm müşterilerimizin daha seyahatin ilk dakikalarında kaynaşması, FERMATOR/İspanya yetkililerinin Akdeniz misafirperverliği ve dostane yaklaşımları ile tüm gezi sürecimiz beklenenden de samimi ve sıcak geçti.

FERMATOR Doors Movement Technology fabrikasına düzenlediğimiz fabrika turunda katılımcılar yüksek otomasyonlu ve dahili birimleri tarafından geliştirilen ERP sistemleri ile desteklenen ileri düzey kalite kontrol, üretim, Ar&Ge ve test süreçlerini yakından inceleme fırsatı bulup, FERMATOR’un Compact ve Elite serileri hakkında bilgi sahibi oldu.

Yine bir diğer durak noktamız olan FERMATOR Tecnolama fabrika turunda ise misafirlerimiz yeni geliştirilen Premium serisi, özel üretim yuvarlak kapılar, alttan sürüşlü özel cam kapılar, yüksek derece yangın dayanımlarına sahip standart dışı kapıları inceleme fırsatı buldu ve FERMATOR’un A’dan Z’ye Asansör otomatik kapıları konusunda pazara yüksek teknolojili ama rekabetçi ürünler sunabildiğine şahit oldu. FERMATOR üst yönetiminin çok yakından ilgilendiği fabrika gezisi tamamı sektör üyesi olan misafirlerimizi oldukça etkiledi.

FUPA ASANSÖR olarak tüm kıymetli misafirlerimize değerli vakitlerini bizimle birlikte geçirdikleri ve organizasyonumuza iştirak ettikleri için teşekkür eder, bir sonraki seyahatimizde tekrar görüşmek istediğimizi belirtiriz.

Diğer Haberler