×
TR
Haberler
Fupa Asansör'ün 10-12 Mayıs 2017 Tarihleri Arasında Düzenlendiği İspanya Fermator Turu

10 – 12 Mayıs tarihleri arasında Fupa Asansör Yönetim kurulundan Rıza Latif, Can Latif ve Fermator ailesinden Murat Camgöz'ün (Ortadoğu Genel Müdürü) katkılarıyla Türkiye Asansör sektörünün en önde gelen üretim ve montaj firmalarından (GM Asansör, Ersan Asansör, Gemak Asansör, Beta Asansör, EMT Asansör) oluşan GETA grubuna özel İspanya gezisi gerçekleştirildi.

Gezi kapsamında Fermator’un Reus ve Falset fabrikaları ziyaret edildi, Fermator’un yüksek otomasyonlu ve kendi bünyelerince oluşturdukları kurumsal kaynak planlaması (ERP) sistemi üzerinden takip ettiği üretim incelendi ve yapılan testler tetkik edildi.

Fermator grubunun hazırlamış olduğu kurumsal tanıtım sunumları yapıldıktan sonra GETA grubu üyelerinin bütün soruları Fupa Asansör ve Fermator tarafından cevaplandırıldı.

Yoğun geçen ziyaretlerin ardından Reus ve Falset şehirlerinde yapılan kısa geziler ve İspanya mutfağının farklı lezzetlerinin denendiği keyifli yemekler sayesinde hem GETA grubu üyeleri hem de Fupa/Fermator ailesi yoğun iş temposundan kısa süreliğine de olsa uzaklaşmış oldu.

Seyahat programının son gününü Barcelona turistik gezisi ve ünlü mimar Antoni Gaudi’nin eseri olan Sagrada Familia (Kutsal Aile) Kilisesi ziyareti ile tamamlayan ekip mutlu bir şekilde İstanbul’a dönüşlerini gerçekleştirdi.

Fupa Lift ailesi olarak GETA grubu üyelerine her daim bizleri tercih ettikleri için, Fermator grubuna da misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Diğer Haberler